Wpis z mikrobloga

@matiit: Tylko Twoja odpowiedź nie jest zbyt pomocna, bo dokładnie tego bundla używam, i gdy zastąpię

use Wbudowie\PortalBundle\Traits\TimestampableEntity;
tym

use Gedmo\Timestampable\Traits\TimestampableEntity;
to mam dokładnie taki sam problem i ten sam błąd. ;/

Compile Error: Wbudowie\PortalBundle\Entity\Category and Gedmo\Timestampable\Traits\TimestampableEntity define the same property ($createdAt) in the composition of Wbudowie\PortalBundle\Entity\Category. However, the definition differs and is considered incompatible. Class was composed in /mnt/DANE/projekty/wbudowie/src/Wbudowie/PortalBundle/Entity/Category.php line 552
@matiit: Halo, ale właśnie o to chodzi, że ja nie mam tej definicji w mojej encji! Jak zrobię

doctrine:generate:entities
to mi kopiuje te wszystkie rzeczy z

TimestampableEntity
Przecież o tym właśnie piszę w pytaniu.
@matiit: Może ja jestem jakiś inny, albo nie wiem, ale to już moje n-te podejście do Symfony i za każdym razem trafiają mi się błędy o których nikt inny nigdzie nie wspomina. ;/
@matiit: No to wtedy wszystko jest ok, ale często sobie generuję metody do dodawanych pól, i wtedy za każdym razem muszę usuwać to co zostało skopiowane z pliku

TimestampableEntity
a nie jest to fajne, szczególnie jeśli mam zamiar używać

TimestampableEntity
w kilkudziesięciu encjach...
@lewactwo: Niby naprawione ale task na jirze nie zamknięty. Cholera wie co się tam dzieje: P Jak Ci się chce, to szukaj.

Ja w ogóle nie używam generate entities i żyję.

Do setterów i annotacji Phpstorm załatwia sprawę.