@WojownikPrawdy: Jaka to jest zadufana w sobie menda i gbur. Marzę o tym, żeby mu ten kanał spadł razem z całym patronajtem i żeby musiał wielki YNTELYGENT ZACHODNI pójść do roboty w zachodniej biedronce, bo tylko na to ma kwalifikacje. Obrzydliwa postać
@WojownikPrawdy: Przecież nawet nie przyjmuje od czatu zwykłej wiadomości że jest za cicho i już się oburza, to co dopiero poprawianie go. W ogóle jest dziwna relacja Dottore z jego widzami, normalnie często jest polemika czy dyskusja u reszty youtuberów, a u nhaba bydło ma słuchać i się nie wymądrzać.
@WojownikPrawdy: "Zachód ceni ciężką pracę" - to dlatego taka patafian jak ishowspeed jest milionerem bo ludzie cenią jego intelekt, ciężką pracę i wiedzę.
@WojownikPrawdy: Doktorek jak robi lajty to powinien się dokształcić a nie pitolić farmazony, mam tu na myśli, jeden z odcinków Euronewsów z PKB, nie pofatygował się sprawdzić, czego dotyczyła mapa. W dodatku jego gadki, że np. Bayer to...berlińska firma (ja prdl), gó*no książka o Chinach, gdzie słusznie został zjechany. Płakanie, że ludzie śmią śmieć się futbolem i sportem interesować, że ludzie nie wpłacają. No ale po co mu mają wpłacać?
Aż mi się przypomniało jak wprowadzili wykop 2.0. Tylko wtedy administracja popełniła ogromnej skali ludobójstwo zabijając ten portal a teraz to już tylko czystki etniczne. #wykop #afera #moderacja
#gielda od już dobrych kilku miesięcy zabieram się żeby wrzucić coś na XTB. Interesuje mnie raczej wrzucenie i zapomnienie niż śledzenie kursu co 15 minut i wilgotna pacha. Czy możecie polecić co warto kupić, kogo śledzić w necie? ( oprócz tagu ;) )
@PedroNaperales: Nie wiem czy Napierała jest tego świadom, ale oczywistym jest, że by nie ogarnął w żadnej pożytecznej, uczciwej pracy.