WojownikPrawdy
WojownikPrawdy
#napierala Lepiej się nie wymądrzać na kanale doktora, pamiętajcie! :)
11
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Grits
@Rustleman: niestety ten czlowiek ma wyobrazenie o spoleczenstwach zachodu jakimi byly w latach 90tych
7
PedroNaperales
@WojownikPrawdy: Jaka to jest zadufana w sobie menda i gbur. Marzę o tym, żeby mu ten kanał spadł razem z całym patronajtem i żeby musiał wielki YNTELYGENT ZACHODNI pójść do roboty w zachodniej biedronce, bo tylko na to ma kwalifikacje. Obrzydliwa postać
7
Abaddon_Profanator
@WojownikPrawdy: Przecież nawet nie przyjmuje od czatu zwykłej wiadomości że jest za cicho i już się oburza, to co dopiero poprawianie go. W ogóle jest dziwna relacja Dottore z jego widzami, normalnie często jest polemika czy dyskusja u reszty youtuberów, a u nhaba bydło ma słuchać i się nie wymądrzać.
5
Grits
@WojownikPrawdy: nie mozna krytykowac WIELKIEGO BRATA nawet jesli to konstruktywna i uzasadniona krytyka. WIELKI BRAT jest N I E O M Y L N Y
4
Rustleman
@WojownikPrawdy: "Zachód ceni ciężką pracę" - to dlatego taka patafian jak ishowspeed jest milionerem bo ludzie cenią jego intelekt, ciężką pracę i wiedzę.
4
WojownikPrawdy
WojownikPrawdy
@Grits: On nawet jak się przejęzyczył to wie, że się przejęzyczył i nie wolno na to zwracać uwagi!
4
WojownikPrawdy
WojownikPrawdy
@Rustleman: doktor też "ciężko pracuje" tylko w Polsce jest niedoceniany :)
4
kochamcovid
pójść do roboty w zachodniej biedronce

@PedroNaperales: Nie wiem czy Napierała jest tego świadom, ale oczywistym jest, że by nie ogarnął w żadnej pożytecznej, uczciwej pracy.
3
dunaj
@Abaddon_Profanator: "zachodnie" standardy, naukowcy bez kija w dupie i te sprawy
1
Ojer
@WojownikPrawdy: Napierała też mówi o wymądrzaniu się. Przecież imho sam to robi xD
1
Muchozor
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Ojer
@WojownikPrawdy: Doktorek jak robi lajty to powinien się dokształcić a nie pitolić farmazony, mam tu na myśli, jeden z odcinków Euronewsów z PKB, nie pofatygował się sprawdzić, czego dotyczyła mapa. W dodatku jego gadki, że np. Bayer to...berlińska firma (ja prdl), gó*no książka o Chinach, gdzie słusznie został zjechany. Płakanie, że ludzie śmią śmieć się futbolem i sportem interesować, że ludzie nie wpłacają. No ale po co mu mają wpłacać?
0