Incognixo Incognixo 21 godz. i 59 min temu 6 + #gielda Od tygodnia mam etf all world, który docelowo będzie nie wiem jaką rolę pełnił w moim portfelu. Wiecie ile mam po tygodniu? Pokaż spoiler źródło: image Pobierz
jacas jacas 21 godz. i 53 min temu via Wykop 6 + @Incognixo: źródło: 1D5CD45D-F935-480B-9B00-BCF54AC542EB Pobierz
el_Vladi el_Vladi 21 godz. i 53 min temu via Wykop 101 + @Incognixo: Niesamowite. Inwestycja w All World nie urosła mu przez tydzień o 20%. Pora sprzedać i zainwestowac w CFD na kakało....
skubany1992 skubany1992 21 godz. i 53 min temu via iOS 42 + @Incognixo: po tygodniu xD jak chcesz szybkiego efektu to kierunek Vegas i wszystko na czarne
Incognixo Incognixo 21 godz. i 50 min temu via Wykop 0 + @el_Vladi: @skubany1992 słuchaj no ty peklarzu, peroniarzu, do końca roku chcę widzieć na koncie 20 tys. i ani mniej, bo inaczej wypłacę środki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
el_Vladi el_Vladi 21 godz. i 48 min temu via Wykop 2 + @Incognixo: Jak chcesz widziec 20k po roku, to z takim podejsciem musisz wplacic już dziś 40k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Incognixo Incognixo 21 godz. i 41 min temu via Wykop 0 + @el_Vladi: ( ͡° ͜ʖ ͡°) źródło: image Pobierz
buliyo buliyo 21 godz. i 22 min temu via Wykop 0 + @Incognixo: lepiej tak niz zaladowac jakiegos hynixa na gorce i utopic.
Incognixo Incognixo 21 godz. i 2 min temu via Wykop 0 + @buliyo: Nic już nie piszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem niczym Odyseusz giełdy który wrocił do spokojnego domowego ogniska xD
SoundsGoodMan SoundsGoodMan 20 godz. i 17 min temu via Wykop 0 + @Incognixo: masz 50% szans że jak przelejesz mi to 1700 na konto to odeślę ci 2x tyle, albo się zgodzę albo nie. Czysty pewny szybki zysk
Incognixo Incognixo 20 godz. i 14 min temu via Wykop 0 + @SoundsGoodMan: Czy do operacji szybkiego zarobku potrzebna jest opaska na oczy i wazelina? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od tygodnia mam etf all world, który docelowo będzie nie wiem jaką rolę pełnił w moim portfelu. Wiecie ile mam po tygodniu?
źródło: image
Pobierzźródło: 1D5CD45D-F935-480B-9B00-BCF54AC542EB
Pobierzźródło: image
Pobierz