Aktywne Wpisy

Salido +162
Minął 63. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 28082026
Pobierz
upierz +13
Wyjaśnijcie dla nowych trochę pojęć. Tu na tagu można siedzieć pół roku i dalej nie wiedzieć kto jest kim lub dlaczego na kogoś tak wołają oraz tego co piszecie.
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM

Jak niby coś takiego miałoby zmusić giganta typu Meta do porzucenia emisji takich reklam?
To trochę tak jakby karą za jazdę tramwajem bez biletu było 1,5 x cena biletu.
Ile % takich scamów relanie udałoby się komuś odnaleźć, zgłosić i udowodnić zakres emisji i przychód? Jestem pewien że jakiś marny procent i moim zdaniem w praktyce to by była legalizacja aa nie kara.
#rafalbrzoska #meta #150procent #scam
@w9rT_wv_bIAn37l: Myślisz, że jakiemukolwiek biznesmenikowi przyjdzie do głowy zamykanie ludzi w pierdlu za łamanie prawa? Zapłacić i karawana jedzie dalej.