Aktywne Wpisy

Apurzum +160
Wizualizacja ruchu pociągów w dzień powszedni w Polsce.
Autor: @JarekPorzucek
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #pociagi #transport #transportpubliczny
Autor: @JarekPorzucek
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #pociagi #transport #transportpubliczny
źródło: temp_file8777404633170580775
Pobierz
markaron +7
Naszło mnie pewne przemyślenie. W nałogu #perfumy siedzę już ponad cztery lata. Do tej pory przetestowałem ponad tysiąc zapachów (mainstream, nisza i artisany). Taka moja obserwacja, że ostatnio mało co mnie zaskakuje by chcieć flakon :( Na kilkadziesiąt odlewek/testów stacjonarnych zrobionych przez ostatnie pół roku, ilość flakonów kupionych w wyniku testów to... zero. W zeszłym roku po testach pewnie z setki smrodów, ilość kupionych flakonów to pięć xd.
Do tego
Do tego

Nawet pod memem xD
@PanAlbert: ale to źle, że pis nie rządzi? xd
@PanAlbert: a co paliwa są teraz po 8,5zl albo inflacja 24% jak za PiSu że ci tak źle, czy po prostu chodzi o to że prawackie urwy nie rządzą? XD
Wiedza o świecie typowego wyborcy Tuska xDDD
źródło: image
Pobierz@PanAlbert: a przeciez sam nadawales że teraz ceny paliw były za duże całkiem pomijając wojnę z iranem xD a za PiS ceny paliw czy inflacja były celowo sztucznie podtrzymywane i mogły być dużo wcześniej obnizane
@bylem_zielonko: jaaa??? ja się tylko śmiałem z hipokryzji tuskobotów, dla których wojna z Iranem miała wpływ na ceny paliw, ale wojna na Ukrainie już nie xDDD
No i wdać że inne kraje też sztucznie podtrzymywały inflację, pewnie Kaczyński trzymał w garści całą europę xDDD