Wpis z mikrobloga

Do tych co uważają to za kontrolowany wyciek. Już widzę, jak Rockstarowi zależy żeby w tym momencie trafiła do sieci cała mapa gry. Jedynie kto buduje tutaj hype to ten leaker.

Nie powiem, że dobrze tak Rockstarowi, ale uważam że to ich wina, bo zwlekali z informacjami przez ponad rok zasłaniając się niesamowitym marketingiem, który ograniczył się do dwóch trailerów i stronki... w dodatku lecą w kulki z graczami z Netflixem i
  • Odpowiedz
R---------a mnie twoja pewność siebie w p---------u głupot xD Będziesz mi mówił czy łyknąłem baita czy nie. Jest kontrolowany wyciek bo ty tak k---a powiedziałeś i c--j xD I na tych shitcoinach to też przy okazji Rockstar chce zarobić. Nie mamy o czym rozmawiać, nie odpisuj mi

@straszny_cham: przecież to nikt inny jak tomcio-jebonek. Prostacki typ, który gdzie się nie odezwie to robi z siebie głupka. :D

W sumie powinniśmy
  • Odpowiedz
@ruckus: wygląda jak każde inne GTA. Nie chciałoby mi sie w to grać. Ciekawe czy Rockstar w końcu nauczył się robić sterowanie czy dalej będzie się strzelało jak drewno. Jeśli to ten sam silnik to pewnie nie.
  • Odpowiedz
Jak zaspoileruje fabułę to będzie over dla Rockstara

@emwuu: nie przesadzałbym, po prostu przez kilka dni trzeba będzie uważać na trolli i tyle,
Media branżowe napiszą że wyciekło zakończenie i aby uważać jak ktoś chce je poznać.

Przecież do tej pory ludzie się srają w komentarzach jak ktoś wyskoczy z zakończeniem dziesięcioletniego filmu czy
  • Odpowiedz
@emwuu: D--a tam a nie over, i tak wszyscy kupią.
Btw ja tu widzę gta5 z nową mapą, ale i tak zagram.
Ale d--y pękną, bo wszyscy napalili się niemiłosiernie i będzie wielkie rozczarowanie, jak zwykle przy takich gigantycznych oczekiwaniach
  • Odpowiedz
@ruckus: Wygląda jak GTA no.

Z drugiej strony drama jest taka jakby chlop streamował przecieki z kontaktu ludzi z obcymi. To tylko kolejna gierka xDDD
  • Odpowiedz
Ta scena na końcu sugeruje, że gość ma dostęp do jakiegoś buildu gry... Jak zaspoileruje fabułę to będzie over dla Rockstara

@emwuu: Jakby puścił w neta, to by było fajnie. Fabuła g---o kogo obchodzi.
  • Odpowiedz