Aktywne Wpisy

Salido +162
Minął 63. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
251 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
269 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 28082026
Pobierz
upierz +13
Wyjaśnijcie dla nowych trochę pojęć. Tu na tagu można siedzieć pół roku i dalej nie wiedzieć kto jest kim lub dlaczego na kogoś tak wołają oraz tego co piszecie.
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM
A wikipedia jaka tu latała o kambouniwersum jest mocno nieaktualna.
UWAGA K---A NIE JESTEM EKSPERTEM! Proszę o ewentualne korekty. Niektórych nie opisuje dokładnie, tylko zaznaczam jakieś charakterystyczne motywy.
ADAM

Tez tak macie ze spuszczacie wzrok jak jakas laska Was „przylapie” ze sie na nia patrzycie? Albo po prostu jak Wasz wzrok sie spotkal? Z facetami az tak nie mam mimo ze sie na mnie czesciej patrza niz baby (nie wiem czemu, ja nie gej). #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Nie, ja zaczynam dyszeć i się oblizywać ciągle się gapiąc. Czasami jeszcze zaczynam się pocierać o krocze.