Aktywne Wpisy

Mysiekpysiek +84
#bekazrozowychpaskow
GardzΔ kobietami otwarcie, swobodnie, zbΔdnie rozmawiajΔ ce o wydalaniu kaΕu, gazΓ³w ale i moczu.
W szkole miaΕem takΔ PaulinkΔ - takΔ szalonΔ , zwariowanΔ , dynamicznΔ , wyluzowanΔ , pierd*lniΔtΔ , i pewnego razu w oczekiwaniu na autobus oznajmiΕa wszystkim "Ale chce mi siΔ sraΔ!".
W zerΓ³wce siΔ w niej podkochiwaΕem a dziΕ, po prawie 20 latach od jej "oΕwiadczenia", myΕlΔ o niej jedynie jako o worku wypeΕnionym cuchnΔ cym kaΕem. TakΕΌe sarneki uwaΕΌajcie co mΓ³wicie...
GardzΔ kobietami otwarcie, swobodnie, zbΔdnie rozmawiajΔ ce o wydalaniu kaΕu, gazΓ³w ale i moczu.
W szkole miaΕem takΔ PaulinkΔ - takΔ szalonΔ , zwariowanΔ , dynamicznΔ , wyluzowanΔ , pierd*lniΔtΔ , i pewnego razu w oczekiwaniu na autobus oznajmiΕa wszystkim "Ale chce mi siΔ sraΔ!".
W zerΓ³wce siΔ w niej podkochiwaΕem a dziΕ, po prawie 20 latach od jej "oΕwiadczenia", myΕlΔ o niej jedynie jako o worku wypeΕnionym cuchnΔ cym kaΕem. TakΕΌe sarneki uwaΕΌajcie co mΓ³wicie...
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6193362089621615907
Pobierz
ww00 +3
Pytanie mam do naszych tagowych grubaskΓ³w, ktΓ³rych uwaΕΌam za ogarniΔtych. ZaczΔ
Εem siΔ bawiΔ #gielda we wrzeΕniu zeszΕego roku, plan byΕ prosty, zrobiΔ 10% rocznie i w------e j---a. Stety/niestety mam skΕonnoΕΔ do ryzyka i zaczΔ
Εem siΔ bawiΔ w cfd od poczΔ
tku tego roku. No i to siΔ w moim przypadku nieΕΊle krΔci do tej pory, wykrΔciΕem w te 11 miesiΔcy 97% na portfelu mimo strasznych fuckupΓ³w jak wyjΕcie z amd czy
ΕΊrΓ³dΕo: 17632
Pobierz

π©π¨β¬β¬β¬
π©π©π¨β¬β¬
π©π©π©π©π©
https://tradle.net/
ciekawe taki eksport z takiego zadupia