Wpis z mikrobloga

• 4
@krzysztof_suchodolski: Jak nie screenujesz jak wstawiasz screeny czasem. Zrobienie screena to jest chwila. JuΕΌ nie przesadzajmy, ΕΌe to Ε›wiadczy o tym, ΕΌe nie ma siΔ™ ΕΌycia. Nawet bym powiedziaΕ‚a, ΕΌe z naszej strony wstawiane jest wiΔ™cej screenΓ³w niΕΌ z ich strony.
  • Odpowiedz
  • 4
@krzysztof_suchodolski: No, ale teraz to nam pocisnΔ…Ε‚eΕ›. Bo my zbieramy i potrzebujemy takie komentarze. Bez tego w SΔ…dach byΕ‚oby ciΔ™ΕΌko. Po prostu nie potrzebujesz takich rzeczy i fajnie, ale pisanie, ΕΌe jeΕ›li ktoΕ› to robi to nie ma ΕΌycia i perspektyw jest nie na miejscu bo trzymasz stronΔ™ ludzi ktΓ³rzy jeszcze wiΔ™cej screenΓ³w robiΔ… i wstawiajΔ…πŸ«’ tak samo jak banowanie. Ja banuje i siΔ™ do tego przyznaje, teΕΌ biorΔ™ na
  • Odpowiedz
@MilaKa88:
Nie zrozumieliśmy się. Wyżej wyjaśniłem. Jedno to trzymać teczkę na bogunia czy autka i robić to z powodu spraw sądowych. Potrzeba i wymóg. Inna rzecz to screenować cały tag (dosłownie cały) w celu manipulacji treściami i posuwania się do składania zmanipulowanych treści na policję. To dla mnie wyższy poziom odklejki.
PodsumowujΔ…c - nie krytykujΔ™ samego zbierania materiaΕ‚u, jedynie cel i wykorzystanie.
  • Odpowiedz