Aktywne Wpisy

LuznaPusi +1
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

źródło: temp_file2827048169457354770
Pobierz@paluszki_rybne: to Wołyń to Ukraińcy czy nie ma takiego narodu i kraju?
Zdecydujcie się ruskie boty.
źródło: 1000034122
Pobierz@paluszki_rybne: oho, nic nie wiem ale się wypowiem
Całą wiedza świata na dwa kliknięcia, a nawet tego nie
Ah tak, narracja dla oświeconego wykopka, nawet nie powiedziałem nic takiego negatywnego, tylko, że w 91 dopiero Ukraina pojawiła się na mapie. No tak, ale jaśnie oświeconego wykopka, przez tag ukraina jest wszystko czarne i białe, powiesz coś na ukra, to jesteś botem rosyjskim XD
Nienawidzę tych czerwonych komuchów, ale też
@paluszki_rybne: O czym ty mówisz?
Mój dziadek urodził się w 1899r, a zmarł w 1986r, przeżył dwie wojny i zsyłkę do Kaługi
I doskonale wiedział czym jest Ukraina, macie mylne pojecie, bo po wojnach całe tereny nalezały do Rosjan, co nieznaczy, ze Ukraina to było słowo, określenie, którego nikt nie rozumiał
@paluszki_rybne: to już nie można wspomnieć o Wołyniu w innym kontekście niż "uga buga pamiętamy"? No chyba że tak naprawdę nie wiecie co tam się wydarzyło i kiedy, a tylko powtarzacie bo braun korba zakręciła xD
O ja p------ę, ten tag to nieźle odklejony, już brauniarzem jestem XD
@paluszki_rybne: bo w 2014 ruskim się udało wszystko, militarnie, politycznie, PR-owo (poza zestrzeleniem Boeinga), na ostrzeżenia krajów typu Polska nie patrzył nikt, każdy wolał zachwycać się i robić memaski z nową gubernatorką Krymu (pamięta ktoś?). Co by było jakby wtedy poszło takie
@paluszki_rybne: spokojnie by wiedział. Na jedno pokolenie przyjmuje się średnio 20/25 lat.
Tata +20/25
Dziadek +40/50