Wpis z mikrobloga

• 0
@zbii777: w centrum masz zalew Arkadia, ale nie robi to szału chyba że chcesz poza miasto to trochę tego masz dookoła typu Stary Folwark, Wigry itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@zbii777: jak chcesz poza i dojechać parę km to polecam Stary Folwark, tyle że trzeba paręnaście minut jechać no i roboty na drodze są.
  • Odpowiedz
@zbii777: Stary Folwark, Krzywe - to w Wigierskim parku narodowym miejscowości nadjeziorne.

Jest tego w bezpośredniej okolicy trochę. Coś robisz w Suwałkach? Jutro jestem, to mogę w dzień gdzieś podjechać rowerem, ewentualnie zabrać się samochodem.
  • Odpowiedz
@M4rcinS: Dzięki za propozycję, ale niestety jutro już wyjeżdżam - byłem tylko biletomat Wam naprawić ;)

Ładnie tu macie, ale niestety nie mam za duzo czasu / siły na zwiedzanie. Jestem po drodze Wrocław -> Łódź (praca) -> Suwłki (praca) i już z piwkiem czekam w hotelu na mecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@parodiaczlowieka: @zbii777: jakie jezioro skoro Szyszko to hotel obok Parku Technologicznego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aż taką chałturę odpierdzielili przy stawianiu tego automatu? Podobno wszelkie naprawy mają być teraz dokonywane natychmiastowo :D
  • Odpowiedz