ossprime ossprime 2 godz. i 16 min temu via Wykop 24 + @pytanie1: π«‘ Na innych kontach jest jeszcze 2x tyle (qββΏβΏβq) ΕΊrΓ³dΕo: 1000004616 Pobierz
pytanie1 pytanie1 2 godz. i 15 min temu via Wykop 0 + @ossprime: no jest sie czym chwaliΔ, pieknie. Sprzedajesz coΕ z tego?
Codon Codon 2 godz. i 14 min temu via Android 4 + @ossprime: i od takich wynikΓ³w lubiΔ zaczynaΔ swojΔ porannΔ kawΔ!
makavelie30 makavelie30 2 godz. i 13 min temu via Wykop 1 + @ossprime: Czy podpisujesz siΔ obiema rΔkami pod tym, ΕΌe nie ma idealnego punktu wejΕcia trzeba inwestowaΔ i konsekwentnie dokupowaΔ ?
ossprime ossprime 2 godz. i 13 min temu via Wykop 5 + @pytanie1: Sprzedam szczura tylko w przypadku poraΕΌki ekspansji w Europie Zachodniej. W przeciwnym razie trzymam do samego koΕca, mojego lub jego ;)
ossprime ossprime 2 godz. i 12 min temu via Wykop 7 + @makavelie30: Nie jesteΕ w stanie trafiΔ w idealny punkt wejΕcia. Ja teΕΌ. KupowaΔ, kupowaΔ, kupowaΔ i trzymaΔ.
Homelanderx Homelanderx 35 min temu via Wykop 0 + @ossprime: Wy gracie na lewarach?Jestem poza tematem, kiedyΕ graΕem jakieΕ 6 lat temu ale rΔ czki mi urwaΕo
ossprime ossprime 12 min temu via Wykop 0 + @Homelanderx: Na lewarach gram tylko indeksy, pojedyncze spΓ³Εki zwyczajnie
ΕΊrΓ³dΕo: 1000004616
PobierzSprzedajesz coΕ z tego?
Jestem poza tematem, kiedyΕ graΕem jakieΕ 6 lat temu ale rΔ czki mi urwaΕo