Wpis z mikrobloga

@InnyWymiar90: w ogóle ostatnio Górnik, którego sponsorem jest superbet grał o STS Superpuchar Polski, na którym to trofeum wygrawerowano logo STS. To jest porąbane jak wszędzie pchają ten syf.
  • Odpowiedz
@InnyWymiar90: @first: p------e to jest to że ktoś taki jak Łukasz Piszczek reklamuje Tyskie xD
No k---a, bądź sportowcem, idolem dla młodych, zarabiaj miliony (przecież w porównaniu do wielu innych polskich kopaczy to on w prime time w BVB to musiał dobrze zarabiać a jeszcze kontrakty przy Euro 2016), a reklamuje a-----l (i to jakiś sikacz).

• Odpowiedz
@matixrr: Z Piszczka to chcieli zrobić wielkiego trenera reprezentacji, ale przy całym szacunku do jego osiągnięc, przede wszystkim klubowych, to nawet niedzielni kibic wychwyci, że w nim nie było żadnej pasji do trenerki, jak go na chwilę ekspertem zrobili w C+ bodajże.
  • Odpowiedz
  • 0
@matixrr bitch please, Piszczek jebną trenowanie drugoligowej drużyny, bo browar pewnie więcej zapłacił za jedną reklamę niż on zarobiłby w cały sezon, gdyby mu dali okrągłą sumkę za reklamowanie kremu na porost włosów na jajach to by mu powieka nie drgneła
  • Odpowiedz
@InnyWymiar90: Piszczu wrócił do trenowania swoich Goczałkowic, ale nie chce mi się wierzyć że ktoś kto grał w BVB, ma swoją szkółkę piłkarską musi reklamować Tyskie, a nie może nawiązać współpracy z inną marką.
  • Odpowiedz
@first: mi się wydaje że pasję ma, bo sam opowiadał jak wieczoram przed meczami analizował grę przeciwników i gdyby jej nie miał to by się nie pchał na trenera do Goczałkowic, czy na asystenta do BVB. Raczej może brak wiedzy czy doświadczenia lub po prostu może on ma zbyt duże oczekiwania względem zawodników z 1. ligi polskiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@matixrr oczywiście, że nie musiał, przecież mógł to olać, ale tak jak napisałam wyżej, hajs się zgada.
Ludzie pojeczą w internetach, a on co najwyżej będzie ocierał łzy plikem hajsu, czytając komentarze
  • Odpowiedz