Aktywne Wpisy

Czoso +614
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.

Attacarte +181
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

Pytanie do #rozowepaski:
1. Jak często nieznajomi mężczyźni do ciebie podchodzą i proponują dowolną formę spotkania się i poznania bliżej?
2. Jeśli to się zdarza to gdzie najczęściej?
3. Czy jesteś obiektywnie atrakcyjna?
#rozowepaski #pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xDDDDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Jesteś pewna ze dlatego?
1. Nigdy.
2. -
3. Nie.
2. -
3. Nie wiem, ale biorąc pod uwagę punkt 1 zakładam ze jestem brzydka albo bardzo przeciętna.
1. prawie wcale
2. gdzieś na ulicy kiedyś się zdarzyło, czy w pociagu
3. tak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Kitku_Karola
Gdyby tak się stało to byście czuły się z tym lepiej czy gorzej?
@kocia_melancholia
Jak
@Kitku_Karola
Jeśli wam się nie zdarza to często albo wcale, nie wiecie jak byście się zachowały (co jest raczej normalne w przypadku nowej i niespodziewanej sytuacji) to odpowiedzcie mi na jeszcze jedno pytanie:
(Zakładając, że nie macie partnera) jakiej sytuacji oczekujecie żeby w końcu doszło do jakiegoś kontaktu z chłopem skoro zagadywanie w realu jest problematyczne dla obu stron?
Innymi słowy, jak chcecie znaleźć sobie faceta? Mogę jedynie
Osobiście zauważyłam, że mężczyźni nie lubia inicjowania na żywo kontaktu 1 na 1 jesli dziewczyna nie jest dla nich piękna/ładna od pierwszego spojrzenia mimo że znają ją jakiś czas będąc
Jako kobieta mogę Ci powiedzieć, że kobiety gdy randkują szukają w mężczyznach wizji życia w związku jakiej pragną i tylko sprawdzają randkując Ty ten mężczyzna umożliwi im tą wizję. Jesli kobieta pragnie domu z 3 dzieci i męża to szuka takiego z którym uda się ten dom postawić i z którym posiadanie