Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +352
Vamyss +849
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

slane, sam s--------j ty UPAtowski psie. Tyle potraficie. Siać ukraińską propagandę, albo wbijać w główki niemowlaków gwoździe. Won na front ukraińska wszo!
Prośba o wykop.
@zawodowy_grzybiarz: Piecze?
Cztery państwa NATO zamówią pociski do Patriot dla Ukrainy
Pozdrawiam, uśmiechnij się a będzie dobrze (✌ʘ ‿ ʘ)