Wpis z mikrobloga

@ktostam7: kibicowalem akurat Anglikom (tutaj mieszkam i zreszta od zawsze kibicowalem Anglii w roznych rozgrywkach) ale nie Izraelowi i jego pomiotom co sie przebieraja za loklanych patriotow. To jest jeden z najbardziej obrzydliwych ludzi wystepujacych w okolicach polityki w UK.
  • Odpowiedz
@ktostam7: przeciez ten kiep hejtowal Polakow 15-20 lat temu jak przyjezdzali - wtedy to Polak byl gwlacicilem, zlodziejem, kradl benefity i byl nagorsza szumowina - teraz zamienil Polakow na innych bo takie sa nastroje - to zwykly grifter oplacany przez Izrael dlatego tylko jedzie po jednym wyznaniu nie wspominajac nigdy narodu wybranego. BTW gdyby do wladzy doszli ludzi ktorych on propsuje to polakom (tym bez UK paszporatu) na wyspach tez
  • Odpowiedz
@ktostam7: Nosz k---a wrzucasz cos o mistrzostwach i uzywasz do tego jakiejs szumowiny i mowisz o luzie - jprd jak chcesz robic cos i pilce uzywaj sportowcow a nie mieszasz do tego najwiekszego z---a i jeszcze sie chwalisz ze go lubisz! A tfu!
  • Odpowiedz
@DrGreen_2

wczoraj widziałem kawałek filmiku na yt tego szefa restore z jakimś gościem, który prowadzi kanał żymiański (costam heredi) - aż się zszokowałem jak on tam się otwarcie wkupował w łaski żymian, jakie komplementy serwował,, nie mam jak wrzucić linka z telefonu ale polecam looknać .
  • Odpowiedz
@dreadingit: cala ta prawica jest jak Scooby Doo - przebrali sie za ptariotow a jak sciagniesz im przebranie to za kazdym razem jest syjonista goy kochajacy zydow a raczej ich pieniadze!
  • Odpowiedz