Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +78
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz
baemaj +21
Chcę kupić jednego kwiatka i sprawdzić, czy przez rok uda mi się go nie uśmiercić. (ಠ‸ಠ) Jeśli przeżyje, dostanie zaszczytne miejsce w moim mieszkaniu.
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny

#united
źródło: image
PobierzJuż wolę żeby się to okienko skończyło, niż jak mają pachołów nasprowadzać.
U nas za to jest połamany Ugarte, Mainoo i nowy nabytek Ederson.
Wiadomo, że po tych transferach to nie będzie poziom Arsenalu czy City, ale jak przyjdzie topowy ŚPD to na spokojnie można się równać z resztą stawki.
No i tu jest pies pogrzebany, bo raczej nie będzie.
Tak sobie na spokojnie myśląc o całej sytuacji, to United po tych dwóch transferach stawia się już w dobrej sytuacji, przed zakupem tego 3 najważniejszego pomocnika. Środek został już jakoś wzmocniony więc jest dużo mniejsza podatność na "panic buy", pokazują że w jakiś sposób ten środek został pokryty więc też
Jakiej głębi, jak tu 2 pomocników jest? Gość będzie do grania w 1 składzie, nie ważne czy się nadaje czy nie. Przecież oni zrobią max 3 transfery i wszystkie do podstawowego składu. Jeszcze jak się transfer Edersona wysypie to trzeba szukać