Aktywne Wpisy

marcelus +291
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
PopeLeon +14

Pytanie do mirków, którym powiodło się i dorobili się dużo więcej niż rodzina, czy znajomi: czy zauważyliście, że kiedy zaczęło iść wam w życiu dużo lepiej, sporo osób się od was odwróciło? Mam wrażenie, że od kiedy zacząłem zarabiać pięciokrotność pensji moich znajomych i kupiłem spory dom, wielu ludzi zniknęło z mojego życia. I to nie jest tak, że ja jestem bardziej zapracowany, bo czasu mam dokładnie tyle samo, i to ja zabiegałem przez długi czas o kontakty, po prostu jakby ludziom przeszkadzało, że komuś poszło dobrze. Moi przyjaciele sami zauważyli, że zacząłem żyć na dobrym poziomie, i że "mi nie o------o", jestem tym samym spoko kumplem. Jeden z nich, kiedy powiedziałem raz, że od tygodni nie mogę wyciągnąc X, żeby pokopać piłkę powiedział: chyba przeszkadza mu, że jesteś szczęśliwy, ja w ogóle do niego nie piszę. Nie skomentowałem tego, ale zrozumiałem, że za plecami niektórzy komentują moje poczynania. Smutne to trochę.
#zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
poza tym szczerze mowiac ciezko mi to sobie wyobrazic. Im lepszy masz dom tym chetniej ludzie w nim przebywaja, przyjezdzaja na weekendy znajomi z daleka etc.
Moze ten dom jest taki zajebisty tylko w twojej wyobrazni, a moze zwyczajnie nie zapraszasz do niego ludzi, nie organizujesz w nim zycia spolecznego
@mirko_anonim: z najniższej krajowej nie, a najniższej korporacyjnej tak i tym