@robmat: Buzia ładna, sukienka ładna, uśmiech piękny, włosy ładne, tylko k---a dlaczego skóra splugawiona atramentem? Nie pojmuję, ni c---a nie rozumiem jak można takie piękne ciało po prostu z----ć za grosze. W pale się nie mieści.
@RozowaZielonka: Stary, ale naprawdę ciężko się połapać co jest, a co nie jest wygenerowane przez AI. Jakoś wcale mi nie jest głupio, że dałem się nabrać. Sam ci mogę tu zaraz wygenerować jakiś film czy zdjęcie i zobaczymy jaki z ciebie będzie cwaniak.
@wscieklykabanos: Niestety ale muszę dokończyć mój komentarz. Kilka spraw. Po pierwsze, faktycznie mam 47 lat i nic na to nie poradzę, podobnie jak i ty nic na to nie poradzisz, kiedy nadejdzie ta chwila. A nadejdzie dużo prędzej niż byś chciał i wspomnisz naonaczas moje słowa. Po drugie, jakie konie i na jakim fejsie? Ja nigdy w życiu nie miałem żadnego konta na fejsie! Jesteś żałosnym frajerem i troszkę mi
@wscieklykabanos: Ty naprawdę nie rozumiesz, że czas płynie tak samo dla każdego i jutro to ty będziesz mieć 47 lat, o ile dożyjesz, a pojutrze c--j cię nagły strzeli. Niestety. A tak poza tym, o c--j ci chodzi z trzepaniem gruchy do obrazków AI? Zaczynasz być niesamowicie śmieszny, po prostu kreujesz własną rzeczywistość. Matka wie, że ćpiesz? Ojciec nie wie, bo by ci dawno w------l spuścił, małolacie. Takich gnojów jak
źródło: 7f0f05ac-746b-483a-b5f9-47a299d99911
PobierzDziadek pod 50 lajkujący na fejsie konie z chałki xDDDD
No nie mogę xD
@mike-78: Uuuu, mocne słowa jak na podstarzałego stulejarza walącego do AI xD
Zaprezentuj się jeszcze wyraźniej xDDD
Widać, że kolejna butelka opróżniona. Jak każdego dnia. Alkodziadzio xD