Aktywne Wpisy

Lujdziarski +154
Czy jestem fanem roślin, no tak. Automat mi na balkonie zrobił ponad 115 cm wysokości, tylko dlatego że były upały xD
źródło: 1000058577
Pobierz
WolvvloW +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ej batkojniarze jednej rzeczy nie jestem w stanie pojac. bitcoin to juz nie jest nowinka ze kupicie gdzies za grosz i wam zrobi 1000x konto. teraz juz przy tych wycenach to on jak wam zrobi 2x konto to jest juz swieto lasu
a co za tym idzie, to majac takie r/r nie lepiej po prostu kupic nasdaqa albo spxa i miec pewnosc ze na bank wam zrobi te 2x predzej czy pozniej niz pi3rdolic sie w jakis shady risky g0wnopieniadz ktory ani juz nie wykreci niewiadomo jakiego wyniku, a do tego ekspozycja na przepi3rdolenie kapitalu jest nieporownywalnie wieksza?
czysto spekulacyjnie (bo do niczego innego to g0wno sie nie nadaje) - po chvj sie w to pakowac?
Zresztą, akcje też już mamy on chain i zaraz też je będzie można używać w tej formie jako collateral.
Handel oczywiście 24/7, tradycyjne finanse też powoli migrują na ten model. Szybciej, taniej,
Widzisz teraz że wszystko rośnie i wydaje się tobie że
@pysznewpierdalator: Dla marzeń. Kupi taki za kieszonkowe i ma fantazje jak to za kilka lat będzie miliarderem w willi z basenem i wreszcie pokaże tym "no-coinerom". Za kilka lat przynajmniej będą mieli jakąś lekcję od życia.
@De_Fault: Na Wykopie widziałem przynajmniej kilku takich. Nieraz czytałem jak to ustanawiają właśnie majątek na pokolenia (nie chodzi o jakieś jakieś tam skromne 10x o ktorych piszesz). Widać było, że to nie doświadczeni inwestorzy tylko dzieciaki którym nakręcono fantazję. Chociaż ostatnio faktycznie jakby trochę ucichli xD
Skąd ta pewność?
Aby dodać przypomnienie, użyj formatu:
@Przypomnienie kiedylub@Przypomnienie kiedy "co"• kiedy – po jakim czasie chcesz otrzymać powiadomienie, np.
za rok.• "co" – w cudzysłowie wpisz treść przypomnienia, którą