Aktywne Wpisy

baemaj +197
mpetrumnigrum +105
#jakumierasiewlesie
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
źródło: 1000007381
Pobierz

Mam k---a takiego nerwa przez tych s---------w ze aż muszę gdzieś wylać.
Pracuje w szpitalu w Miastku tym teraz słynnym ostatnio przez aferkę na 300 koła dziennie
Ale to dopiero początek góry lodowej.
Na oddziale wewnętrznym pracowało u nas 7 lekarzy
Każdy zarabiał średnio 150 tysi i więcej miesięcznie
Przez lata to się ciągnęło
Chwilę przed tą aferą lekarze wystawiali faktury na 195 tysięcy za j----e 48 h dyżuru (dokładnie wiem ile dyżurowali bo mam ich grafik i niestety zobaczyłem w ksefie faktury które wystawiają) to są jakieś k---a kpiny
A co najlepsze nam czyli medykom nie płacą od 3 miesięcy. Jesteśmy już w tak ciemnej dupie że aż szkoda szczepić ryja. A tu co raz większe kwiatki wychodzą.
Lekarze jeżdżą maybachami, Maserati , brabusami w tym j-----m k-------e i nikt k---a nikt nic z tym nie robi.
Zapraszam #kanalzero #tvn24 #tvrepublika wszystkie media niech zrobią aferę godną r------------a tej kasty
Od czegoś czeba zaczac, zaorajcie ta placówkę a okaże się że większość tego typu placówek to j----a wylęgarnia milionerów.
Trzeba powiedzieć kiedyś dość !!!!
To k---a między innymi nasza klasa która te s--------y rozkradają bez opamiętania. I j---ć ich jak się nie podoba z---------ć za normalne stawki to w---------ć ! I tak zdychamy przez tych lekarzy bo się nie można do nich dostać. A oni nic sobie z tego nie robią. Już dawno przysięga Hipokratesa przestała mieć jakiekolwiek znaczenie.
Już dawno pacjent nie jest nadrzędny tylko pieniądz
Trzeba to k---a w końcu zaorać.
Jakby się komuś chciało od początku kowidu przestudiować wszystkie dokumenty z tego szpitala, to nie tylko lekarze ale też radni, burmistrzowie odpowiedzialni za ten syf powinni k---a siedzieć.
źródło: 1000066808
PobierzMogę wam opowiedzieć o badaniach kolonoskopii w naszym szpitalu, o ginekologii, położnictwie. Wał na wale, wałem pogadnia.Gdzie człowiek nie zaglądnie wylewa się g---o litrami.
Zol w naszym szpitalu i ciała zmarłych umieszczone w wannie na strychu bo koleś odpowiedzialny za wywóz ciał jest ( o dziwo ) radnym i był w tym czasie n------y.
Mogę tak bardzo długo opowiadać.
Muszą tu się pojawić osoby niezależne ,niespokrewnione które nie będą patrzyły się na korelacje tego z tym, tego z tamtym.
Jeszcze rok temu opisywałem tu tę sprawę, to wymoczki wyśmiewały hehe taaa 1200 dniówki sanitariusza czy 10k dla lekarza jak tu taka bieda. I co? Jak zwykle wykop fejs XD
Wszędzie poszły maile z informacjami.
Do inspekcji pracy też.
To naczelnej izby lekarskiej też.
źródło: fd1933865c4f74c7585abb5c6f9ecc2e,0,0,0,0
PobierzSą wpisy sprzed dwóch, trzech lat. Nawet wspominałem że niedługo się zrobi k---a gorąco w tym szpitalu. I nadal nic
Tu wystarczy wpisać w neta szpital w Miastku i poczytać 10 pierwszych stron.
Prokuratura c---a robi.
Donosy też nic nie robią.
Tylko rozdmuchanie afery. Tylko dojście do osób niezależnych jest wstanie coś tu
@g500: o jakim zawodzie piszesz gdy używasz określenia „medyk”?
Czemu nie zgłaszałeś nieprawidłowości wcześniej?
Te maybachy to stoją tak po prostu pod szpitalem, czy parkują w garażu karetek?
Niech mi jeszcze raz ktoś powie że rynek sam wszystko załatwi. Tak istnieje lobby lekarskie ale bez regulacji była by jeszcze silniejsza.