Wpis z mikrobloga

@Vizley podobno najnowsze firesticki mają jakiś inny system gdzie ciężko pobrać aplikacje inną iż oni narzucają w tym sticku.
Mam Firesticka 4K jakiegoś starszego bo chyba 3 letniego i działa super ale tego najnowszego już bym nie brał ze względu na ten nowszy system.
Rozejrzyj się za Xiaomi box albo innym boxem
  • Odpowiedz
  • 0
@iquiet: Słyszałem o tym ale to bardzo łatwo obejść pobierająć .apk także to nie problem, a aplikacji z których ja korzystam na TV jest dosłownie garstka. Jest to canal+, netflix, youtube i sporadycznie polsat box i skyshowtime.
Ja chcę żeby to wszystko ładnie działało. W sensie takim, że kończę oglądać yt, włączam aplikacje canal+ żeby obejrzeć jakiś mecz i ma to trwać 10s, a nie tak jak teraz, że się
  • Odpowiedz
@Vizley no to pewnie już w samym systemie firesticka będzie to szybko działało. Najdłużej pewnie będzie trwało uruchomienie firesticka ale to też nie będzie 10s tylko krócej. Jak tak to kupuj
  • Odpowiedz
to bardzo łatwo obejść pobierająć .apk

@Vizley: Nowe Firesticki nie mają Androida i nic nie obejdziesz.
Żadnych plików z pendrive czy Downloadera nie zainstalujesz.

Google Streamer jeśli ma działać szybko i posiadać
  • Odpowiedz
@Vizley: Nie kupuj tego gówna od amazonu chyba że lubisz być zasypywany reklamami. Wieczne problemy brak chromecasta nie warte tej ceny. Jak chcesz lepszy to kup Google Streamer
  • Odpowiedz
Jest to canal+, netflix, youtube i sporadycznie polsat box i skyshowtime.

@Vizley:Xiaomi TV Stick 4K 2nd Gen jest tani, szybki i ma nowy procesor.
  • Odpowiedz