Aktywne Wpisy

Dziewiąta runda Ekstraligi oraz zaległy mecz rundy ósmej odjechany, czas podsumować wyniki!
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
źródło: runda 9
Pobierz
Pan_Oski +10

Mieszkam przy granicy z Niemcami i sobie pomyślałem, że mógłbym spróbować dostarczać jedzenie w Berlinie. nie chciałbym o razu się wiązać jakąś działalnością gospodarczą, no chyba, że trzeba koniecznie. Zastanawiam się od czego zacząć, czy też jak w Polsce od partnera flotowego? Nocleg jakiś mam, żeby codziennie nie wracać do domu, zależy mi na mocnym squeezie. Niestety mam tylko samochód. Możecie coś doradzić na start, czy samochodem po Berlinie w ogóle jest sens? #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt