Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +217
Siema!
PrzychodzΔ z nietypowΔ proΕbΔ , bo trochΔ odbiΕem siΔ od Εciany. KoΕczΔ pisaΔ magisterkΔ, brakuje mi juΕΌ tylko domkniΔcia badaΕ, ale utknΔ Εem na zbieraniu ankiet.
PotrzebujΔ opinii osΓ³b, ktΓ³re graΕy w Cyberpunka 2077. PrΓ³bowaΕem wrzucaΔ ankietΔ na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam siΔ od regulaminΓ³w i nadgorliwej moderacji, ktΓ³ra kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebujΔ jeszcze 78, ΕΌeby to miaΕo rΔce i nogi i ΕΌebym mΓ³gΕ w koΕcu zamknΔ Δ
PrzychodzΔ z nietypowΔ proΕbΔ , bo trochΔ odbiΕem siΔ od Εciany. KoΕczΔ pisaΔ magisterkΔ, brakuje mi juΕΌ tylko domkniΔcia badaΕ, ale utknΔ Εem na zbieraniu ankiet.
PotrzebujΔ opinii osΓ³b, ktΓ³re graΕy w Cyberpunka 2077. PrΓ³bowaΕem wrzucaΔ ankietΔ na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam siΔ od regulaminΓ³w i nadgorliwej moderacji, ktΓ³ra kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebujΔ jeszcze 78, ΕΌeby to miaΕo rΔce i nogi i ΕΌebym mΓ³gΕ w koΕcu zamknΔ Δ
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz
Was teΕΌ w dzisiejszych czasach niemiΕosiernie wkur.wia , ΕΌe do wszystkiego musi byΔ aplikacja na telefon? Chcesz mieΔ promocje w spoΕΌywczaku? Pobierz aplikacjΔ i aktywuj kupon, chcesz odebraΔ paczkΔ z automatu? Niby moΕΌesz rΔcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagujΔ
cym na dotyk ekranie to juΕΌ szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeΔ Facebooka na tel? Wersja przeglΔ
darkowe na tel dziaΕa jak gowno, wiΔc

β¬β¬π©π¨π©
π©π©π©β¬π©
π©π©π©π©π©
https://wordziel.pl/