Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
W skrócie chodzi o to, że rozdaję kostki wykopu, bez wiedzy @wykop -u więc ciiiiii.
Ale jeszcze nie dostałem bana więc jest dobrze.
Jak nie wiesz o co c'mone to proszę zerknij/obserwuj --> #duckaridrewno <-- zapraszam.
Najlepiej przewiń sobie na pierwszy albo drugi wpis spod tego tagu - tam wszystko wyjaśniam.
W międzyczasie przyszło mi do głowy kilka pomysłów na inne rzeczy z drewna,
więc jeżeli jesteś zainteresowany jedynie wykopkostkami to przeżuć się
na tag #duckariwykopkostka bo nie chciałbym Ci spamować niepotrzebnie.
Ale do rzeczy.
Kostki nr 1, 2, 3, 4, 5x2, 6, 7, 8 zostały już rozdane (chociaż jeszcze nie wysłane).
Nie zdążyłem już wczoraj napisać, ale wszedłem o 23:59 (screan w pierwszej
odpowiedzi na potwierdzenie) i sprawdziłem kto był na miejscu 154
i okazało się, że to był @wuut
Gratuluję! Podaj mi, proszę, na priva dane do wysyłki.
Aby dostać kolejną kostę, tym razem bez filozofii - należy zaplusować
ten wpis i maszyna losująca wylosuje jedną osobę.
Rozstrzygnięcie jutra tj. 5.07.2014 około g. 11.00.
Zostały jeszcze 3 możliwości na zdobycie kostki. W niedzielę, na jakiś czas,
zakończymy zabawę :)
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
Jak wiadomo nie ma nic za darmo hehe.
REKLAMA:
1)
Brelok ze zdjęcia można licytować tutaj:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4385700946
2)
Albo brać od razu tutaj:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4385724394
3)
Szukam pracy lub czegokolwiek jako początkujący programista Java (najlepiej we Wrocławiu, ale może być też Poznań, Łódź lub inne fajne miasto :) )
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
A kostki wyglądają tak:
#rozdajo #oswiadczenie #chwalesie #diy
@duckar: nie chcę cię martwić, ale ten termin minął 9 minut temu
@Mordeusz: To niestety, na razie, przekracza moje umiejętności. Ale mogę Ci zrobić kupę rzeczy w drewnie - zdjęcie w drewnie, wizytówki drewniane, powycinać jakieś kształty w sklejce - napisy itp.
Tak jak napisałem - szukam pracy jako początkujący programista java i stwierdziłem, że przez taką akcję więcej ludzi się o tym dowie i może coś się znajdzie.
A tu przez przypadek ludzie zaczęli kupować
co
@duckar: w jakim to języku?