kfff kfff przedwczoraj, 19:53:41 0 + #primemma Kto zwycięży? księżniczka Tuburska 47.1% (81) Taazy 52.9% (91)
wicherq wicherq przedwczoraj, 20:00:47 via Wykop 5 + @kfff: jak trans ma tyle botoksu na twarzy to mniej odczuwa ból przy uderzeniach?
kfff kfff przedwczoraj, 20:05:25 via Wykop 1 + @wicherq: nie wiem, całkiem możliwe, że kwas hialuronowy trochę amortyzuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam tylko 0,7 ml w ustach i nie ma różnicy przy dotykaniu, ale on ma srogie ilości, więc kto wie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WhiskeyIHaze WhiskeyIHaze przedwczoraj, 20:06:35 via Wykop 0 + Mam tylko 0,7 ml w ustach@kfff: i po co Ci to?
wicherq wicherq przedwczoraj, 20:09:07 via Wykop 1 + @WhiskeyIHaze: dopóki nikomu nie robi krzywdy to niech sobie robi ze swoim ciałem co chcę
kfff kfff przedwczoraj, 20:09:43 via Wykop 0 + @WhiskeyIHaze: no właśnie nie wiem, bo nie widać, że są powiększone. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WhiskeyIHaze WhiskeyIHaze przedwczoraj, 20:11:01 via Wykop 0 + @wicherq: przecież ja jej nic nie zabraniam xD @kfff need proof ( ͡º ͜ʖ͡º)
kfff kfff przedwczoraj, 20:20:28 via Wykop 0 + @WhiskeyIHaze: Wysłałam, ale nie widać, że powiększone. ¯\(ツ)/¯
WhiskeyIHaze WhiskeyIHaze przedwczoraj, 20:25:15 via Wykop 1 + @kfff: Właśnie bardzo fajne są. Takie glonojady to się mało komu podobają
universal-gas-lighter-refiller universal-gas-lighter-refiller wczoraj, 01:07:18 via Wykop 0 + @kfff: patologia!
kfff kfff wczoraj, 05:29:41 via Wykop 0 + @universal-gas-lighter-refiller: ale to nie do mnie tak. Do mnie nie.
Kto zwycięży?
@kfff: i po co Ci to?
@kfff need proof ( ͡º ͜ʖ͡º)