Aktywne Wpisy

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Apaturia +130
Uroczy pustynny łowca. Kot pustynny (Felis margarita), znany też jako kot arabski lub kot piaskowy, zamieszkuje niegościnne obszary piaszczystych i kamienistych pustyń. Jeden z jego podgatunków, mniejszy pod względem rozmiarów ciała, żyje na Saharze, natomiast drugi, nieco większy i ciemniej ubarwiony, występuje w południowo-zachodniej Azji oraz na Półwyspie Arabskim.
Kot pustynny jest małym drapieżnikiem rozmiarowo porównywalnym z kotem domowym, choć różni się od niego nieco bardziej spłaszczoną głową, proporcjonalnie większymi, niżej
Kot pustynny jest małym drapieżnikiem rozmiarowo porównywalnym z kotem domowym, choć różni się od niego nieco bardziej spłaszczoną głową, proporcjonalnie większymi, niżej
źródło: Persian_sand_cat
Pobierz

źródło: 0a26328f2fd1764bf2303454cc31b298ca211a17ad8e55c9c7098e4c3e17f98b
PobierzZ samej tylko Azji 231k rocznie XDD
Usmiechasz sie juz??? XDD bo ja tak
źródło: 1000147344
Pobierzhttps://pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_%C5%9Bledcza_ds._afery_wizowej
jak tam? głosy policzone?
Pewnie by wpuszczali ale czy tylu to nie wiadomo. Wiadomo natomiast ze PiS wpuszczal jak leci kazdego a mowil
Ale masz silne wyparcie. Jak widzisz jakis ciapakow u siebie na wichurze to pewnie tez sobie wmawiasz ze to typowi Slowianie XD
Glosy Policzone rzadzi Tusk co sam przyznales.
Usmiechnij sie smutasku zamiast plakac czasem XDDDD
@fidelio-fidelio: tu akurat zgodzę się - głupi kartofel to głupi kartofel, ha tfu mu na ten kartoflany ryj
@fidelio-fidelio: I bardzo dobrze, dobrze pracują w fabryce. Tobie się zarobkowi z afrykańczykami od tuska pomylili( ͡° ͜ʖ ͡°)