Wpis z mikrobloga

@Voltix: Wejście w btc w dowolnym momencie daje minimum 2x zysk po dwóch i pół roku. ¯\(ツ)/¯
No ale taki jak ty to nie umie patrzeć inaczej jak górka i tylko do momentu gdy cośtam zejdzie poniżej górki. Ja kupiłem 8 lat temu, sprzedałem 3 lata temu. Z £1500 zrobiłem £67 000 ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Voltix: Czyli ty z tych co kupuje na wzrostach a sprzedaje na spadkach. Wachania są zawsze, mnie nie obchodzi tymczasowy skok tylko trend długoterminowy. Ty se gadaj o 40% straty w rok a ja zrobiłem prawie 5000% w pięć lat. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Voltix: Nie, ja od tych co mówią żeby myśleć a nie być emocjonalnym cieniasem co się rzuca na pompę a wyprzedaje się na dumpie. Zresztą, ty mi coś p--------z a ja se ostro na tym zarobiłem. Z miesięcznej wypłaty zrobiłem dwuletnią. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Voltix: XD. Beka z takich jak ty co na górce wchodzą, dobrze, bo właśnie tacy byli sponsorem moich zrealizowanych zysków. XD. Oby jeszcze jebną to wejdę jeszcze raz. XD
  • Odpowiedz
@damch: Czyli sam przyznajesz, ze btc jest gownem i to zwykly h----d, a ty naganiasz na niego, bo jestes jechowym - dales sie porobic jak dzieciak xD
  • Odpowiedz
@Voltix: Nie, przyznaję że to niezły zarobek i nigdy nikogo nie naganiałem ale jestem ateistą i mam bekę z takich panikarzy co sami tworzą panic buy i panic sell i dają tym zarobić. XD
  • Odpowiedz