Wpis z mikrobloga

mirki, co się na moim osiedlu właśnie #!$%@?ło to wy nawet nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

idę sobie spokojnie ulicą do domu w miejscu, gdzie jest spadek terenu, i w poprzek toczy się passacik kombi, za kierownicą #rozowypasek a w środku dwa małe szkraby o nieznanym komorze paska. Słychać, że coś terkocze, więc nagle passat się zatrzymuje, i różowy pasek idzie na tył samochodu zobaczyć, co się dzieje (moim zdaniem coś w kole, ale whatever). Jednak nie pomyślała o zaciągnięciu ręcznego, passat stoczył się kilka metrów po górce, różowy pasek dzielnie go gonił, ale nie dogonił, i stojący na parkingu opel #!$%@?, i przód passata też tak bardzo #!$%@? xD póki co różowy pasek się rozpłakał, a ze sklepu wyszedł właściciel opla i chyba go trochę zamurowało( ͡ ͜ʖ ͡)

#truestory #niepasta #warszawa
  • 31
póki co różowy pasek się rozpłakał

@emeryk: A niech sobie, #!$%@?, te glupie oczy wyplacze. I niech nie mysli, ze ze lzami splynie rowniez #!$%@? wlasciciela Opla, mandat i szalenczy gniew meza, jak zobaczy ile trzeba zaplacic za remont, plus fakt, ze mu stawka ubezpieczenia wzrosnie. Mam nadzieje, ze chlop madry byl i samochod stoi na zone - niech sie sama martwi, ze swojego portfela. Szkoda tylko dzieci, bo sie wystraszyly.
@emeryk: kobiety za kółkiem to jest niekończące się źródło historii. Nie mają takiego refleksu jak faceci, zamykają oczy w trudnej sytuacji, a jeszcze ciągle robią coś jeszcze poza prowadzeniem auta. Zwykle muszą gadać przez telefon komórkowy, ale wczoraj mało mi nie wjechała z podporządkowanej babka, która jadła bułkę w czasie jazdy. Taka głodna była. Strąbiłem bo co miałem zrobić. Zabrakło centymetrów do wypadku.
@focer: bo jesteś polakiem cebulakiem widocznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

co ci da oswiadczenie policji, oprocz #!$%@? mandatu sprawcy?

@emeryk: wiem, ze tylko poszkodowanego. jesli stary pasek to naprawa duzo nie wyniesie, jesli nowy to bedzie wiedzial ze drogi samochod warto ubezpieczyc z ac :D
nie rozumiem #!$%@? cymbałów płacących składki oc a naprawiających samochody ze swojej kieszeni bo olaboga im zniżki poleco!!!! gówno poleci, brat miał szkodę, to zmieniliśmy ubezpieczyciela i nic zniżek nie zabrali.

@hpiotrekh: Za wiki: 'Ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej, OC – rodzaj ubezpieczenia majątkowego. Na mocy umowy ubezpieczenia OC zakład ubezpieczeń przejmuje na siebie ekonomiczne skutki wyrządzonych osobom trzecim szkód[...]'.
Pobierz l.....s - > nie rozumiem #!$%@? cymbałów płacących składki oc a naprawiających samoch...
źródło: comment_thjoWGA4F4mPqwNpJlqBLpEIZKH0TqIg.jpg
@emeryk: w poniedziałek miałam stłuczkę(pisałam o tym na mirko) - autem ojca... zobowiązałam się, ze oddam za naprawę. Nie mój samochód więc ktokolwiek to by nie był i tak bym chciała oddać, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam....