Wpis z mikrobloga

No i co tam, wielkie rekiny finansjery z tagu #gielda? Excelki z 3% rocznego zysku z uśredniania hamburgerowni już zaktualizowane?

Przez tyle miesięcy Wykop Investment Group był tutaj szkalowany, wyśmiewany i nazywany grupą kółka wzajemnej adoracji gnomów piwnicznych, które potrafią tylko ładować śmieciuchy i płakać o opłaty na XTB. Wielcy profesorowie analizy fundamentalnej pisali elaboraty o ROE, marżach i o tym, że Błażej i Marcel stracą kaskę z osiemnastek.

I co? I jajco.

Gdy wy sprawdzaliście zadłużenie spółek do trzeciego miejsca po przecinku, nasza elitarna grupa w samej drugiej połowie kwietnia wykręciła potężne +400% na Sivers Semiconductors. Tak, cztery stówki wpadły, gdy wy baliście się każdej czerwonej świeczki na S&P 500 i pisaliście o bessie i kiblu.

A teraz mamy czerwiec. I wiecie co? Na SPCE szykuje się dokładnie to samo. Pociąg właśnie rusza z peronu, paliwo rakietowe zatankowane pod korek, a grubas już się pakuje na dole. My już wstrzymujemy oddech i wchodzimy za grube hajsiwo, a wy dalej stękajcie i jęczcie w tych swoich pamiętnikach z piwnicy.

Czy ty w ogóle słuchałeś, wykopku, jak dawaliśmy cynk? Czy znowu zostaniesz na peronie?

Did you even listen, wykopek? 🚀🔥

#gielda #spce #sivers #wykopinvestmentgroup #pompa #szachmat
Skipi1111 - No i co tam, wielkie rekiny finansjery z tagu #gielda? Excelki z 3% roczn...

źródło: 2a87bece6daa3a31aedc6ca1044efd8883a5f836e74fbdb785aefb22195ae3e1

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skipi1111: wszystko fajnie ale tak wierzyć na słowo to wiesz... bujać to my ale nie nas...

My tu chociaż screeny wrzucamy albo z otwartych pozycji albo już zamkniętych. Niezależnie od tego czy na +/-.

A jakoś tak jest, że bez uwiarygodnienia ciężko oczekiwać by ktoś nas słuchał. Poka te +400%. Rozumiem, że jest jakiś dowód.
  • Odpowiedz
  • 0
@Skipi1111: mordeczko ja tu pełno screenów wrzucam, które dowodzą, że z peronem to ja nie mam wiele wspólnego;) Na peronie nie siedzę od jakiś 6 lat :D Akurat nietrafione ;)

Opowiadać bajeczki każdy potrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Griev: ja Ci screena z 400% nie pokaże bo robiłem na tym kilka kółeczek i teraz ostatnią transzę mam na 62SEK, pierwszy zakup za 27 SEK ale pierwszy raz na vikop peel było gdy kurs był za 24 SEK, teraz kurs jest 100SEK

Na tym tagu z 50% ma lub miało sive dlatego dziwi mnie, że nie jestesteś peroniarzem bo gadasz jak peroniarz ( ͡° ʖ̯ ͡°
Skipi1111 - @Griev: ja Ci screena z 400% nie pokaże bo robiłem na tym kilka kółeczek ...

źródło: b8e65bf2891e61a9146222df872326b2

Pobierz
  • Odpowiedz