Aktywne Wpisy
Iudex +740
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1227
Bo zwierzętom możemy pomóc? Niejedzenie ich nie jest takie trudne... Jak mam niby pomóc dzieciom w afryce? Nie jeść ich? Zaskoczę cie... nie jem ich.
Tak jak Ty o zwierzetach pisze o nicch na wypoku a kazdy plus daje im wode.
Mamy im pozwolić umrzeć? Właśnie tutaj jest wasza logika.
Z resztą nadal nie wiem, dlaczego nawiązujesz do niejedzenia mięsa, skoro nie o tym z Tobą rozmawiam. Nie da się poprowadzić bez tego dyskusji?
Ale wszyscy hodowcy zwierząt, pracownicy ubojni i zakładów przetwórstwa mięsa nie zasługują na pracę.
@fuurikuuri: Wyprzedziłaś mnie. @negatywne_myslenie: nie zapominajmy, że @chapeaunoir: pisał, że chodzi w skórzanych butach, ponieważ bydło i tak jest ubijane i skóra by się zmarnowała. Tak wygląda jego ratowanie zwierząt. :) Poza tym wegetarianie spożywający mleko i jaja
Naprawdę skończ... Robisz k---e z logiki od samego początku. Czyli teraz uważasz, że dzieci w chinach mają zdechnąć bo ich praca jest niepotrzebna?
@negatywne_myslenie: nie jedząc ich i promując wegetarianizm zmniejszam ilość zwierząt,
Ja to uwielbiam wlasnie takich ludzi. O, nie bede kupowac ubran z chin - budzie sie codziennie rano z poczuciem ze jestem takim dobrym czlowiekiem! O, ta firma obiaca samochody zrobila cos tam zle, kupie inny - taki k---a ze mnie prawilny czlowiek!
Nie bede
Ja przynajmniej coś robię, ty tylko bełkoczesz w internecie.
Ja > Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie powinna, bo to zla nauczka, ale wszyscy dookola zadowoleni bo nikt juz mordy nie drze :)
Jeśli dobrze rozumiem, aby przejmować się losem zwierząt i walczyć o ich lepszy los muszę uratować wszystkich ludzi na świecie i zabronić pracy? Mamy im wszystkim finansować wakacje, jedzenie i internet? Tak?