Aktywne Wpisy

PeeJay +51
#referendum #krakow #oswiadczenie
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski

XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

@atteint: a widziałeś Britney klipy muzyczne? to dopiero sztos
@atteint: O to to.
@Marek_Tempe: możecie mi wytłumaczyć zachwyty nad tym zespołem? Kompletnie to do mnie nie trafia, ani jak byłem młody, ani jak jestem stary. Nie czuję melodii, muzycznie to brzmi jak garażowa młodzieżowa kapela z zeszłego wieku, wokal uważam za nieatrakcyjny (ot, jakiś przypadkowy koleś śpiewa). Teksty może i mają głębię, ale to już wolę Grechutę, który muzycznie i wokalnie jest lepszy xD