Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +86
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz

Mirki, mam biurko z #ikea (Malomrade: https://www.ikea.com/pl/pl/p/malomrade-biurko-gamingowe-typu-siedz-stoj-z-uchwytem-do-monitora-elektryczny-czarny-50585805/). Ma uchwyty VESA 100x100 na 3 #monitory o przekątnych do 27 cali.
Korzystam z #macbook Air M1, wkrótce planuję upgrade do M5 (Air/Pro). Głównym zastosowaniem jest praca biurowa i spotkania online. Mam już jeden monitor - czteroletni LG 27UP850-W 4K HDR.
1. Jakie pozostałe dwa monitory w rozsądnej cenie (do 1500-2000 zł jeden?) powinienem dokupić, i w jakiej kolejności je zamontować dla najwyższego komfortu pracy? Jeden dłuższy po prawej? Spotkałem się z dobrymi opiniami na temat #dell i #lg. Jeśli będę chciał pograć - mam w drugim pokoju dobry TV (65", 120 Hz, etc).
2. Chyba muszę dokupić jakiś DisplayLink. Jaki sprawdzi się najlepiej przy aktualnym laptopie i zmianie na nowszy model?
#pytanie #monitor #rtv #elektronika #zakupy #eurortvagd #mediamarkt #mediaexpert #xkom #avans #apple
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło:
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mdc Odpada - mam 3 ramiona VESA 100x100. Nawet, gdybym miał inny montaż, to czy jeden wielki ekran jest lepszym rozwiązaniem niż 3 - jeden na AI/kodzenie, drugi na dokumenty/strony internetowe, trzeci na YouTube/komunikację/rozmowy?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta