Aktywne Wpisy

vorky +113
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +185
#mecz
Belgia w kryzysie, Belgia ospała,apatyczna, bez wyrazu, bez planu, bez wiary w zwycięstwo a lwy Senegalu agresywne, dynamiczne, wyczekujące, czekające na swoją szansę, na chirurgiczny atak, na kliniczne skarcenie czerwonych diabłów...
Belgia w kryzysie, Belgia ospała,apatyczna, bez wyrazu, bez planu, bez wiary w zwycięstwo a lwy Senegalu agresywne, dynamiczne, wyczekujące, czekające na swoją szansę, na chirurgiczny atak, na kliniczne skarcenie czerwonych diabłów...

Potrzebuję jutro rano na szybko postawić serwer z php i mysql lokalnie. Myślałem o VirtualBOX u siebie na komputerze. Są jakieś gotowe obrazy? Coś?
wady: ma skopilowany pod siebie PHP, ale czasem trzeba go przekompilować (co też w większości się wyklikuje)
Nie wiem czy to super-duper opcja do postawienia na 'już' ale na pewno warta zainteresowania.
@Dreszczyk: kwestia gustu....zdecydowanie jest bardziej PRO :) Chociaż jeśli napisałes ,że to nie będzie live site ,ale środowisko do zabawy to nie ma to znaczenia. Może byc nawet ubuntu
@fotexxx: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) przekonałeś mnie
Jesli Tobie badziej pasuje ubuntu czy zuza - spoko.
Komentarz usunięty przez autora
@Dreszczyk: 404 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@msq: puściłeś port 80 na routerze czy firewallu?:)
@msq: XD