Wpis z mikrobloga

#ufo .

Następny rzut będzie przełomowy?

• Tak, wszystkim opadną szczęki. 24.4% (20)
  • Będzie taki sam jak pierwszy 42.7% (35)
  • Będzie jeszcze gorszy 32.9% (27)

Oddanych głosów: 82

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzarnyTroll: UFO, USO, UAP i inne gowna to jedno wielkie GOWNO!!! Jedyne nagrania jakie przekonaja kogokolwiek to nagrania prawdziwych istot, w niezmienionej formie, najlepiej zywych, z nagraniem jak potrafia zmieniac swoj wyglad.
Cala reszta nagran obiektow, ptakow, paprochow, much, samolotow i innego badziewia jest c---a warta bo gowno na nich widac. Tylko zywe istoty sie licza. Nie maszyny, istoty.
  • Odpowiedz
@dawid-kuv: P.S. Dlatego zadne nagranie mnie nie przekona poza zywymi kreaturami. Z reszta do takiego nagrania tez bede sceptyczny, bo zasrane, zaje... SI, CGI itp itd.
Ja to niewierny tomasz jestem. Musze dotknac i samemu zobaczyc bo inaczej to bedzie dla mnie fejur. Chyba ze absolutnie w kazdej telewizji na calym swiecie by o tym trabili i w kazdych wiadomosciach przez kilka tygodni by byly puszczane rewelacje z tym zwiazane
  • Odpowiedz
  • 2
@ExtraPensja: Nie ważne co by puścili: zswszzs było by ryzyko CGI, AI: generalnie spreparowanego dowodu pod psyops. Masę ludzi ( w tym ja) nie będzie ufać rządowi, zwłaszcza tak klamliwemu. Skoro kłamali przez dekady to nie ma powodu twierdzić że nagle przestaną bo akurat pokazali coś co wielu chciało by ujrzeć. Musieli by faktycznie ufoki wylądować spodkiem pod Pentagonem i z niego wyjść lub o-----c się sekcja zwłok na live
  • Odpowiedz