Aktywne Wpisy
encart30 +228
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +523
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Po prostu niech patriarchat mnie tak bardzo uciska jak uciska kobiety: 5 lat wczesniej emerytura, milion programow do poszrzenia kwalfikacji i stazy tylko dla kobiet, zachecanie na studia, mnieszy ciezar do nsozenia w pracy, pomimo zapisu w konstytucji ze jako obywatel mam OBOWIAZEK obrony to i tak mnie nikt nigdzie nie powola.
Prosze mnie tak uciskac !!!!
A ze kobiety nie mogą przeprowadzic zabiegu podwiazania jajowodow? Jak myslicie ile mezczyzn zgodzi sie na tak straaszny ucisk: "nie moge przeprowadzic wazektomii (w Polsce) ale mam 5 lat wczesniej emeryture i dodaatkowe programy pro zdrowotne, punkty na zakladanie dzialnosci, i staze tylko dla mojej plci".
Proszę nas tak strasznie uciskać jak uciskane są kobiety, my chcemy byc tak strasznie uciskani.
#polska #emerytury #patriatchat #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt