mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mechamaru
@mirko_anonim:

kobieta nigdy nie zagada pierwsza

Załóż sobie konto chada na dowolnym portalu randkowym i zobacz co się będzie działo
42
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim: ta kołpuj dalej redpilaku z browarem w łapie xd nawet nie wiesz jak baby potrafią spermic do chadow w miejscach gdzie pracowałem wielokrotnie byłem świadkiem takich sytuacji
28
Q.....n
@mirko_anonim: Tańcuj dalej, to może cię doceni kiedy takich jak Ty ma w tinderku na zawołanie.

Do drukuj jeszcze więcej pieniądza to w ten sposób zatrzymasz inflację - uwierz mordo, że tak jest - tak brzmisz anonimie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

PS Efekt przeżycia - widzisz pary, które są ale już nie widzisz przypadków, które to się tak nie skończyło LOL
16
Henson_
@mirko_anonim: cope jak kobiecie się podobasz to zagada
12
centerario
@mirko_anonim: bo ja wiem, jak jesteś topką to same zagadują i podrywają. Jak jesteś ładny to się podstawiają, w sensie, że tworzą okazję żebyś zagadał. Ale prawda taka, że wszyscy poniżej chada muszą się starać, zabawiać, podrywać i dlatego jak nie masz psychy to zostajesz sam. Tylko też najlepszy moment na zagadywanie to tak liceum./studia, bo potem większość bab zajęta i zostają apki gdzie jest nieciekawie
12
Instynkt
@mirko_anonim: miałem znajomego Chada o ksywce Arab (zgadnijcie czemu) i często go laski same zagadywały, jak się chciał z jedną rozstać to go błagała i ryczała przy wszystkich w autobusie żeby jej nie zostawiał a ten ją wyzywał drąc się na całą ulicę żeby się w końcu od niego odwaliła
7
BlackpillNaCalego
@Henson_: on ci zaraz napisze że wszystkie te nagrania gdzie baby latają za chadami to ustawki xD
6
elofrytki
@mirko_anonim: bo są leniwe i Wola typa 7/10 co zagada i pajacuje niż typa 10/10 ale ma chociaż napisać cokolwiek

Kobieta nie umie prowadzić relacji
To ty musisz wyjść z inicjatywą
Zagadać
Wyjść ze spotkaniem
Cokowliek
4
Czosnkov
nigdy nie ma miejsca

@mirko_anonim: XD
3
Netanstachu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
nowy_w_internetach
nowy_w_internetach
@mirko_anonim: moja do mnie zagadała. I cały Twój koncept się zawalił.
1
pioter_ciemiezca
pioter_ciemiezca
@mirko_anonim:

Znam wiele par gdzie chłop jest przeciętny a gdyby nie zagadał to nie byliby teraz parą a są ze sobą od lat

Słowo klucz, od lat.

Znasz jakichś starych 50 letnich dziadów co są ze sobą już tylko dlatego ze tak kiedyś wypadało, zapewne zdradzali siebie wielokrotnie. Baba pewnie też skoczy w bok za samo spojrzenie lepszego genetycznie osobnika, a ty coś p--------z o zagadywaniu XD
1
Henson_
0
Henson_
0
Mirek224
@mirko_anonim: Do Chadów same zagadują
0