Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego to mężczyźni powinni zagadywać?
Chłopy nigdy nie zrozumieją że kobieta nigdy nie zagada pierwsza i to nie chodzi o to że jej się nie podobasz. To słynne że "do chada by zagadała sama" nigdy nie ma miejsca bo dla kobiet nie ma nic gorszego nic odrzucenie a tymbardziej taki chad mógłby sobie pozwolić na olanie jakiejś laski spoza topki. Znam wiele par gdzie chłop jest przeciętny a gdyby nie zagadał to nie byliby teraz parą a są ze sobą od lat. Dziwne to że dla #przegryw jakakolwiek inicjatywa to ujma na honorze a w ich przypadku to tymbardziej powinno dawać się od siebie 200% jeśli startują z gorszej pozycji lol. Tak już jest, nie zagadasz, nie zdobywasz, nie próbujesz = tracisz.

#blackpill #redpill #zwiazki #relacje #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja widzę teraz, że większość dziewczyn chodzi w parach albo grupkach.
Mocno dziwne by to było jak nagle z d--y bym do nich podszedł i zagadał.
Pewnie obie by się skrzywiły albo jej koleżanki by kazały jej dalej iść
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tańcuj dalej, to może cię doceni kiedy takich jak Ty ma w tinderku na zawołanie.

Do drukuj jeszcze więcej pieniądza to w ten sposób zatrzymasz inflację - uwierz mordo, że tak jest - tak brzmisz anonimie ( ͡ ͜ʖ ͡)

PS Efekt przeżycia - widzisz pary, które są ale już nie widzisz przypadków, które to się tak nie skończyło LOL
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo ja wiem, jak jesteś topką to same zagadują i podrywają. Jak jesteś ładny to się podstawiają, w sensie, że tworzą okazję żebyś zagadał. Ale prawda taka, że wszyscy poniżej chada muszą się starać, zabawiać, podrywać i dlatego jak nie masz psychy to zostajesz sam. Tylko też najlepszy moment na zagadywanie to tak liceum./studia, bo potem większość bab zajęta i zostają apki gdzie jest nieciekawie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem znajomego Chada o ksywce Arab (zgadnijcie czemu) i często go laski same zagadywały, jak się chciał z jedną rozstać to go błagała i ryczała przy wszystkich w autobusie żeby jej nie zostawiał a ten ją wyzywał drąc się na całą ulicę żeby się w końcu od niego odwaliła
  • Odpowiedz