Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +228
Dzień 7
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
źródło: IMG_2692
Pobierz

lubie-sernik +83
Przed przeprowadzką do #tajlandia byłem się dziś zaszczepić na: wściekliznę, dur brzuszny, WZW a, tężec, polio, krztusiec i błonice.
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
źródło: 1000055240
Pobierz

źródło: e52fa7f1c9582d1b544829635a567408
Pobierz