Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +13

#csharp
Kiedyś programowałem w Delphi, potem w c# ale nie jestem jakimś dobrym programistą, raczej słabym. Umiem stworzyć jakieś aplikacje proste, bazodanowe, ale kod pisze po prostu jak najprościej, na pewno wielokrotnie piszę coś co można by zrobić szybciej i wygodniej, nie używam takich rzeczy jak delegate Predicate, Action, Func, itp, nie mam o nich nawet pojęcia. Gdybym chciał się tego nauczyć, to jaką książkę, (oczywiście może być eng.) kurs polecacie?
Dzięki.
Jedynie propsuję Pro C# 5.0 od Apress