@DanteRossetti: shiiiiiiiiiiit, takie wyniki i chcesz iść na UEW? Ne żartuj, trzymaj od tej uczelni jak najdalej, wybierz jakiś kierunek zamawiany z przyszłością i trzep kasę na stypendium(1000zł - miech).
@hefpiot: z polskiego to się nie ma co śmiać, chyba losują te wyniki ;) ja przez lata powyżej 3 z matmy nigdy nie wypadłam, z polskiego 5-6, a z matury oba identycznie na 70% ;)
@DanteRossetti: Nie marnuj inteligencji, nie idź na studia, które Cię będą męczyć, a pójdziesz tam tylko, bo jest kasa ładna po nich.... Lepiej kruwa muć być szczęśliwym studentem ekonomii, niż wkruwionym studentem na PŁ #sesja #sesjazzpolibuda. A robota potem ... cóż, byłeś wystarczająco inteligentny na teściki, to i w życiu sobie poradzisz.
@DanteRossetti: Niezłe wyniki, nawet lepsze od moich, ale gdzie Twoja fizyka? Przydaje się, bo często nawet na informatykę jest lepiej punktowana niż informatyka. A jest łatwiejsza.
@Onoki: jak ktoś mówi, że fizyka jest łatwiejsza na maturze niż informatyka to znaczy, że z niego jest gówno a nie informatyk i niech idzie sobie lepiej dalej na fizykę, a nie na kierunek informatyczny, z myślą, że bedzie programistą i zarabiał 10k, bo go uczelnia nauczy, skoro teraz nie potrafi zdać dobrze matury z informatyki to dalej gównem będzie z tego kierunku.
@kkarol93: czyli lepiej zdać slabo informatyke i sie nie dostac na dobra uczelnie, bo wtedy bedzie sie lepszym programista niz zdajac fizyke? xD zdradze ci sekret -
@DanteRossetti: idź na PW na lotnictwo i kosmonautykę na Meil'u, lub jak uważasz , na informatykę na PW, w dużej wiekszości uczelni progi są niskie, a tam zawsze utrzymuje się wysoki.
@kkarol93: To mnie chyba nauczyła, bo jestem programistą, pracuję i zarabiam. Pomimo iż jeszcze nie skończyłem studiów. Może problem jest inny, może jak ktoś nie ogarnia fizyki (której poziom na maturze jest gówniany tak jak i matematyki) to nie nadaje się na politechnikę?
EDIT: A dowodzi tego fakt, że kolega miał kiepski wynik z informatyki w porównaniu do całej reszty. Też powiesz, że jest gównem? Jakby się przyłożył do fizy to
#matura #chwalesie
po ekonomi nie ma pracy, praca jest tylko po programowaniu i bazach danych
@hefpiot: z polskiego to się nie ma co śmiać, chyba losują te wyniki ;) ja przez lata powyżej 3 z matmy nigdy nie wypadłam, z polskiego 5-6, a z matury oba identycznie na 70% ;)
a tak na serio to gratki :D
Fizykiem czy matematykiem nie będę, ale może chociaż znajdę coś w IT ;)
EDIT: A dowodzi tego fakt, że kolega miał kiepski wynik z informatyki w porównaniu do całej reszty. Też powiesz, że jest gównem? Jakby się przyłożył do fizy to