Wpis z mikrobloga

Jakie ubrania preferuje?

• Markowe LOGO wyjebane poza skalę, czuć piniądz $$$ 14.6% (6)
  • Zwykłe ubrania z sieciówek- TOP, budżetowo 17.1% (7)
  • Premium, minimalizm, brak logo 43.9% (18)
  • Lubię się nosić na sportowo, ale nie przepłacam 7.3% (3)
  • Moda kontenerowa- fajne smaczki się trafią 4.9% (2)
  • Nie ma ubrań, jedynie te z dawnych lat.... 12.2% (5)

Oddanych głosów: 41

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PierwszySpartanin: myślę, że "lubię się nosić na sportowo, ale nie przepłacam". Dodatkowo w sklepach, które wymieniłeś np. Lidl, Auchan, czy np. Aldi można znaleźć fajne ubrania do noszenia na każdą okazję typu, bluzy, kardigany, swetry itp. Cenowo wychodzi super i z roku na rok oferta jest coraz bardziej rozbudowana + sklep online jak w przypadku Lidla. Mam termoaktywną koszulkę z Lidla zakupioną chyba w 2017 roku. - bardzo intensywnie eksploatowana
  • Odpowiedz
@ZajawkowiczeQ: Ubrania w Auchan to jest dość ciekawy temat ogólnie. Kiedyś na przykład była afera bo do sklepów Auchan w Polsce trafiły ''podrabiane'' czapki El Polako xD Kiedyś też kupiłem tam kurtkę za 1/3 ceny taką zwykłą wiatrówkę nawet z tymi samymi metkami którą w tym samym czasie sprzedawali w H&M xD
  • Odpowiedz
@ZajawkowiczeQ: Można się śmiać, ale żyjemy obecnie w takich czasach gdzie w marketach opłaca się kupować ubrania. Przecież to co się działo mniej więcej od grudnia w Biedronce, Kauflandzie lub Lidlu kiedy wyprzedawali rzeczy z całego roku za jakieś grosze i można było kupić 3 pary bokserek parkside za 15 zł to był hit xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: kiedyś nie zwracałem szczególnie uwagi na marketowe ciuchy, ale z biegiem czasu i tzw. "doświadczenia życiowego", nie przechodzę już obojętnie koło półek marketowych z tekstyliami i zawsze próbuje coś fajnego i budżetowego sobie znaleźć. Myślę, że na tak szeroki asortyment w Lidlu np. powinna być dostępna przebieralnia. Czasem jak jest wypust jakiś spodni czy bluz to i zdarzały się sytuacje, że ludzie na szybkiego przy pólkach mierzą ( ͡
  • Odpowiedz