JatuArmy JatuArmy przedwczoraj, 11:21:46 via Wykop 3 + @KladzSie: Będę miec rybke, ale przez Ciebie naszła mnie ochota na MIELONEGO
notakjakbytotalnie_ notakjakbytotalnie_ przedwczoraj, 11:22:12 via Android 3 + @KladzSie: ale bym ale bym oezu
KladzSie KladzSie przedwczoraj, 11:22:48 via Wykop 3 + @JatuArmy: rypka dobra też możemy się zamienic
zaspanyziom zaspanyziom przedwczoraj, 11:24:41 via Wykop 3 + @KladzSie: nadjabłczo i papier no ładnie ładnie hajj
sylwke3100 sylwke3100 przedwczoraj, 11:31:56 via Android 2 + @KladzSie A gdzie zupa? Bez zupy się nie najesz
audiofanatyk audiofanatyk przedwczoraj, 11:32:23 via Wykop 2 + @KladzSie: Jedz bo zaraz możesz nie zdążyć smacznego
KomendaGlownaPolicji KomendaGlownaPolicji przedwczoraj, 12:41:33 via Wykop 2 + @KladzSie: i to jest to sam bym zjadl
i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo przedwczoraj, 13:00:41 via Wykop 2 + @KladzSie: Boze jedyny jak mało ci nałozonoAdoptowany jesteś ?
KladzSie KladzSie przedwczoraj, 14:07:00 via Wykop 0 + @i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: kto wie, jest taka szansa
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen przedwczoraj, 14:34:24 via Wykop 1 + @KladzSie: Ulubiony zestaw pana aktora śp Jana Nowickiego obiadowy w tzw barach mlecznych gdzie bywał nawet na dworcach. Często w wywiadach wymieniał te produkty że pasują do siebie najbardziej.👍Smaczne-go koliego.🙂
Dolar_od_strony_przepompowni Dolar_od_strony_przepompowni przedwczoraj, 15:11:09 via Wykop 1 + @KladzSie: Poproszę przepis na surówkę?
KIchaa KIchaa przedwczoraj, 16:50:38 via Wykop 1 + @KladzSie: A co to dokładnie za sałatka/surówka obok ziemniorów?
KladzSie KladzSie przedwczoraj, 16:54:42 via Wykop 3 + @Dolar_od_strony_przepompowni: @KIchaa 300 g kiszonej kapusty1/2 marchewki1/2 jabłka1/2 cebuli1/3 łyżeczki zmielonego pieprzu3 łyżki oleju roślinnego
źródło: 1000000105
PobierzAdoptowany jesteś ?
Ulubiony zestaw pana aktora śp Jana Nowickiego obiadowy w tzw barach mlecznych gdzie bywał nawet na dworcach. Często w wywiadach wymieniał te produkty że pasują do siebie najbardziej.👍
Smaczne-go koliego.🙂
1/2 marchewki
1/2 jabłka
1/2 cebuli
1/3 łyżeczki zmielonego pieprzu
3 łyżki oleju roślinnego