Wpis z mikrobloga

@Deadwolf: Chyba od początku istnienia Alfy wkładane są grille w kształcie takiego trójkąta - element identyfikacyjny, unikalny i w mojej ocenie po prostu piękny.

Z alfami to jest tak, że na zdjęciach wyglądają normalnie, ale prawdziwe wrażenie robią dopiero na żywo o czym się nie raz przekonałem sam.

@piotreek88: Mam dokładnie tak samo ;) Taka najprostsza 156. Na zdjęciach jest po prostu ładna, jak widzisz ją na żywo
  • Odpowiedz
@piotreek88: Ja w alfoholizm popadłem już kilka lat temu i nie mam zamiaru się z tego leczyć ;)

Tydzień temu wreszcie stałem się posiadaczem jednej z Alf (156) i już w sumie z 5 razy słyszałem, że to przecież takie awaryjne i się sypie. A nie było jeszcze spotkania ze szwagrami Januszami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Alfa 4c to prawdziwe sportowe auto, audi i mazda takie udają.

@piotreek88: Akurat MX 5 niczego nie musi udawać - w tym aucie zawsze chodziło o prostotę i dobrą zabawę co przy niewygórowanej cenie zapewniło temu modelowi tytuł najpopularniejszego roadstera na świecie. Chociaż i tak to nadwozie ma więcej wspólnego ze sportem niż większość modeli sprzedawanych jako auta "sportowe". 4C oczywiście bardzo fajne i z tą ceną to byłaby okazja
  • Odpowiedz