Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Dzisiaj oglądałem, przymierzałem się, nawet kluczyk przekręciłem, ale tylko na tzw. zapłon.
Piękne auto, a zdjęcia nie oddają nawet w 10% jego zajebistości.
Komentarz usunięty przez autora
Alfa 4c to prawdziwe sportowe auto, audi i mazda takie udają.
@gangstaproblasta: tjaa tak jak slk. nowszą TTką chętnie bym brylował na salonach (ta stara jest brzydka).
jak miałbym kupować coupe to brałbym Toyote GT86, piękne auto (chociaż nadal drogie w p---u )
Z alfami to jest tak, że na zdjęciach wyglądają normalnie, ale prawdziwe wrażenie robią dopiero na żywo o czym się nie raz przekonałem sam.