Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +10
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

źródło: 1000133351
PobierzTak samo np. tu: https://wykop.pl/link/7909177/rada-miasta-zabrze-uchylila-uchwale-antyimigracyjna-radni-przestraszyli-sie
Nie sądzę, żeby nagle coś się zmieniło.
Rada Miasta Zabrze uchyliła uchwałę antyimigracyjną. Radni przestraszyli się....
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-20 163216
PobierzTrzymaj. I odstaw brauna, czarnka i tiktoka bo idzie dostać w dekiel od tego ciągłego p---------a o Niemcach na każdym kroku i robienia ludziom wody z mózgu.
źródło: ahsy
Pobierz@MalowanyPtak: Chciałoby się ciągnąć kasę od UE i jednocześnie uprawiać swoje polityczne antyunijne p--------o, nie? Jak się nie podoba unijna kasa, to nie trzeba jej brać, może ruskie coś sypną konfederatom?
Koalicje w UE są faktem tylko
- po pierwsze: nie jest to element żadnej teorii spiskowej a wszystko jest jawne
- po drugie: koalicje nie wynikają w żaden sposób z tego, że Niemcy rzekomo rządzą samodzielnie (bo nie rządzą)
- po trzecie: nie wynikają z tego że Niemcy mają najwięcej przedstawicieli (mimo że w stosunku do liczby ludności wcale nie mają). Koalicję mogą stworzyć każde państwa i różni posłowie
Jestem po prostu zdania, że jak jutro nagle zarządziliby wybory i wygrali 95% faszyści, to niech będzie f-----m, jak komunizm, to komunizm - większość
@MalowanyPtak: A ja nie lubię brania kasy na określonych warunkach, a potem p---------a: "och, jakie straszne warunki".
Jak mi ktoś teraz powie, że sądownictwo ma się lepiej, to pęknę ze śmiechu.