Aktywne Wpisy

Szymif +3
Czy może ktoś mi opisać podać przykłady jak wyglądają naprawdę zaawansowane zadania z jakimi musieliście/muszą sobie radzić seniorzy?
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania

debenek +28
źródło: 20170305_125341
Pobierz

#izrael #iran #usa #trump #wojna
fajnie jest wszystko łykać jak pelikan ale jakbyście zobaczyli całość to byście wiedzieli że taka była wstępna diagnoza i dzięki Trumpowi trafił na innych lekarzy i od razu na stół operacyjny dzięki czemu wcale nie przekręci się w czerwcu...
Trump jest wariatem ale fajnie byłoby zachować jakiekolwiek minimum standardów.
źródło: Screenshot_46
Pobierzźródło: IMG_1108
Pobierz@WodkaGrejfrut: bo odpowiada IQ przeciętnego tępego amerykanina
@tonawegla: och, no Trump wybawca kongresmana :D
Skoro miał o nim informacje to dlaczego nie załatwił lekarzy poza kamerami? To co napisałeś zupełnie niczego nie zmienia. To nawet nie wygląda na intencjonalne działanie Trumpa tylko efekt uboczny gadania pijanego wujka przed kamerami, a tym wujkiem jest akurat prezydent mocarstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)