Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +94
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz

o co chodzi? Mam dosyć duże oszczędności jak na swój wiek, a ludzie patrzą na moją rodzinę i mówią że jestem biedny?
Oskar ma kasę od rodziców to mówią że jest bogaty.
Poważnie pytam, bo to nie ma sensu.
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Prędzej czy później się to do tego sprowadza. Nie ważne czy spadek czy od rodziców czy z totolotka - jezeli dostałeś i nie jesteś zaradny to i tak szybko będziesz biedny.
I odwrotnie. Będąc zaradnym i inteligentnym prędzej niż później pieniądze Cię znajdą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny