Aktywne Wpisy

vladi_putin +318
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +216
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://krknews.pl/prezydent-aleksander-miszalski-reaguje-na-zlozenie-wniosku-o-referendum-doloze-staran-by-mieszkancy-pozwolili-mi-dokonczyc-kadencje/
Pozwolicie mu dokończyć kadencję? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomasz-aleksander-barania: no nie wiem, władza pokazuje arogancję a ludzie dalej się łapią na pseudo demokrację, gdy mamy duopol. drugi raz taka mobilizacja jak ze zbieraniem podpisów może się nie udać. Ludzie dają się dzielić, łykają fejki, manipulacje, itp. w sumie lepszy by był mądry i uczciwy dyktator ale wiadomo; taki ustrój to utopia.
Jeśli się go nie odwoła, to szansy nie ma.