Mirki mam pytanko, w jakim programie mogę wyszukiwać fragmenty tekstu/kodu ale tak, żeby uwzględnić kilka linii a nie jedną i zmienić ją na inną. W notatniku mogę szukać/zmieniać tylko jedną linijkę. Ściągnąłem notepad++ ale tam to samo
@Incognixo: hmm wiem, że w SharePoint Designer była opcja szukania całych fragmentów bez zbędnego bawienia się, niestety na tym kompie nie mam tego programu, bardziej chodzi mi o jakis prosty darmowy edytor/notatnik w którym da się robić takie operacje ;]
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Mirki mam pytanko, w jakim programie mogę wyszukiwać fragmenty tekstu/kodu ale tak, żeby uwzględnić kilka linii a nie jedną i zmienić ją na inną. W notatniku mogę szukać/zmieniać tylko jedną linijkę. Ściągnąłem notepad++ ale tam to samo
Przykład:
Chcę znaleźć fragment:
#userfield .mini-radio label.radio {
width: auto;
margin-right: 20px;
ale w znajdź mogę szukać tylko jedną linię "#userfield .mini-radio label.radio {" a chcę znaleźć caly fragment.