Wpis z mikrobloga

@zrzed: Nie. Po prostu nie zagłosuję i wyjadę do kraju, w którym i tak już mam część zależności podatkowych, ale nie mam zamiaru dać się donkowi oszukać kolejny raz. Ewentualnie gdyby w PO nastapił rozłam i pogonili donalda i reszte ferajny, wtedy bym się zastanowił. Jak se przypomne jego występ u Rymanowskiego to rzygać się chcę, że komuś takiemu dałem kredyt zaufania. Jakbym chciał głosować na coś takiego, zagłosowałbym na
  • Odpowiedz
@zrzed: Zdecydowanie nie, Platforma Obywatelska to najbardziej obrzydliwa partia w historii tego kartonowego kraju, już mam mniejsze obrzydzenie do PiSu niż do Tuska i jego kolegów typu Sikorski, Giertych, Domański, Siemoniak...
  • Odpowiedz
@zrzed: w żadnym wypadku... post uznaje wręcz za żart. nawet jakby mi ktoś płacił to bym nie zagłosował na nikogo z ko.
ogólnie wszystkie partie są do d--y tak totalnie, że nie ma to żadnego sensu, kiedyś było mniejsze zło itp, teraz jest samo duże zło.
  • Odpowiedz
@zrzed: ja miałam nie głosować, ale ostatnio widziałam na wykopie dużo fajnych memów z Tuskiem i jakoś tak chyba to nie jest zły chłop, ma mój głos!
  • Odpowiedz
  • 0
@Njal: obawiam się że jest duuuuuzo gorzej, specjalnie korzystają na depopulacji, sepcjalnie wywalają ludzi z ich okręgów żeby korzystać na resztkach które zostają i wegetują

bo TYLKO wtedy to moze działać ktoś kupuje taki kit
  • Odpowiedz